Menu

Recepty

Biskupský guláš

Očištěné a nakrájené krůtí biskupy osmažíme na oleji do zlatova. Přidáme cibuli, společně osmahneme a přidáme mešn…

Zobrazit celý recept »

Guláš z krůtích srdíček a žaludků

Na rozpáleném sádle osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova, přidáme papriku. Žaludky nakrájíme na větší kousky přid…

Zobrazit celý recept »

Hash s mletým krůtím masem

Hash s mletým krůtím masem

Příprava: 3 minuty | Tepelná úprava: 21 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 1   Nutriční informace na 1 porci: 542 kcal | 33 g bí…

Zobrazit celý recept »

Jemná krůtí polévka

Krůtí skelety opláchneme a dáme vařit do studené vody. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky. Krůtí skelety vaří…

Zobrazit celý recept »

Krůtí játra na Majoránce

Játra očistíme, rozdělíme na menší kusy, opečeme z každé strany 3 minuty. Po otočení osolíme, opepříme a přidá…

Zobrazit celý recept »

Krůtí paličky na česneku a rozmarýnu

Krůtí paličky osolíme a opepříme a lehce obalíme v mouce, do které přidáme trošku moučkového cukru. V pánvi…

Zobrazit celý recept »

Krůtí polévka

Krůtí hřbety dobře opláchneme a dáme vařit do studené vody. Zeleninu očistíme, cibuli oloupeme a dáme společně se stroužkem česneku vařit.…

Zobrazit celý recept »

Krůtí polévka ala Šéf

Krůtí polévkovou směs opláchneme a dáme zprudka předpéct na cca 40 min do rozehřáté trouby. Kořenovou zeleninu očistíme a …

Zobrazit celý recept »

Krůtí prsa na smetaně

Rozehřejeme máslo a na něj vložíme jemně osolená krůtí prsa (nakrájená na kostky nebo větší plátky) a opečeme do …

Zobrazit celý recept »

Krůtí Saag

Krůtí Saag

Příprava: 10 minut | Tepelná úprava: 17 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 6   Nutriční informace na 1 porci: 510 kcal | 39 g bí…

Zobrazit celý recept »

Krůtí směs s kuskusem a brokolicí

Krůtí směs s kuskusem a brokolicí

Příprava: 20 minut | Tepelná úprava: 12 minut | Obtížnost: snadné | Počet porcí: 3    Nutriční informace na 1 porci: 572 kcal | 37 g b…

Zobrazit celý recept »

Krůtí žaludky na smetaně

Na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, zaprášíme mletou paprikou a přidáme očištěné kuřecí žaludky.…

Zobrazit celý recept »

Krůtí žaludky po maďarsku

Krůtí žaludky uvaříme v osolené vodě společně s pepřem a tymiánem. Na tuku osmažíme plátky cibule, žampionů, mletou papriku, okurku i …

Zobrazit celý recept »

Nadívané krocaní křídlo

Z křídel použijeme pouze ramínku, zbytek použijeme na vývar. Z ramínka vyjmeme kosti. Osolíme, opepříme a vložíme do chladu. Z…

Zobrazit celý recept »

Pečené krůtí krky

Krky potřeme směsí koření smíchanou se třemi stroužky prolisovaného, necháme naložené. Cibuli nakrájíme na hrubé tedy větš…

Zobrazit celý recept »

Pečené krůtí stehno ala Šéfová

Krůtí stehno omyjeme, osušíme, celé potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, posypeme ze všech stran drceným pepřem a kmí…

Zobrazit celý recept »

Pečené krůtí stehno na divoko

Krůtí stehna prošpikujeme slaninou a osolíme. Nakrájíme kořenovou zeleninu a orestujeme ji s cibulí na oleji. Přidáme česnek, pepř…

Zobrazit celý recept »

Pečené krůtí stehno na majoránce

Krůtí stehno omyjeme, osušíme, celé potřeme rozpuštěným máslem, osolíme, posypeme ze všech stran majoránkou, zakapeme celé…

Zobrazit celý recept »

Řízečky z medailonu

Krůtí medailon omyjte, osušte a nakrájejte na plátky. Pak plátky osolte a potřete česnekem, naložte do jogurtu a nechte v ledničce…

Zobrazit celý recept »

Salát s trhaným krůtím masem, fenyklem a pomerančo

Salát s trhaným krůtím masem, fenyklem a pomerančo

Salát s trhaným krůtím masem, fenyklem a pomerančovou zálivkou   Příprava: 15 minut | Tepelná úprava: 25 minut | Obtížnost: středn…

Zobrazit celý recept »